Om oss

Välkommen till stromgen.se, en plattform som hjälper dig att utforska din släkthistoria. Vi är ett passionerat team av släktforskningsentusiaster som tror på kraften i att upptäcka våra rötter och släktingar. Vi har byggt vår plattform för att hjälpa dig på din resa att hitta svar på dina frågor om dina anor.

Här på stromgen.se tror vi på att erbjuda högkvalitativ information och rådgivning om släktforskning till våra besökare. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att komma igång med sin släktforskning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren forskare.

Vårt team består av erfarna släktforskare och teknikexperter som arbetar tillsammans för att skapa den bästa användarupplevelsen på stromgen.se. Vi strävar efter att ständigt förbättra vår plattform för att möta våra användares behov och förväntningar.

Vi på stromgen.se tror också på vikten av att bygga en community av släktforskare som kan dela sina erfarenheter och hjälpa varandra på vägen. Följ oss gärna på våra sociala medie-plattformar för att delta i vår community och för att hålla dig uppdaterad om det senaste inom släktforskning.

Tack för att du besöker stromgen.se – vi ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka din släkthistoria och att vara din guide på denna spännande resa.